Privacybeleid – SidekickHealth – Microsite

Goedgekeurd: 30.04.2021

Gepubliceerd: 03.05.2021

Revisie: 30.04.2023

Algemeen

SidekickHealth neemt uw privacy heel serieus en zet zich in voor de bescherming van uw persoonlijke informatie. In dit privacybeleid leggen we uit welke informatie we verzamelen van u als gebruiker, wanneer u zich registreert als geïnteresseerd in deelname aan het programma dat op deze site wordt beschreven. Hier leggen we uit wie uw persoonsgegevens ontvangt, onze rechtsgrondslag voor het verwerken van die persoonsgegevens, hoelang we deze bewaren, wat uw rechten zijn als gebruiker van de toepassing, en andere belangrijke feiten met betrekking tot de wetgeving inzake gegevensbescherming. Na registratie van de gebruiker voor de Sidekick-applicatie, wordt er een afzonderlijk privacybeleid toegepast. 

1.Verzamelde persoonsgegevens en hoe deze gegevens worden gebruikt

1.1.Informatie die u verstrekt wanneer u zich registreert als geïnteresseerd in deelname

Als u via een desktop op de site komt, dan ontvangen we uw telefoonnummer van u als u uw interesse vastlegt. Uw telefoonnummer wordt alleen gebruikt om u een link te sturen om de app te downloaden en toegang te krijgen tot het relevante programma. Voor individuen die via een smartphone binnenkomen, heeft Sidekick geen persoonlijke informatie nodig om een link te verstrekken waarmee deze individuen toegang krijgen tot het relevante programma.

Sidekick heeft toegang tot IP adressen van individuen zodra ze de site bezoeken. Als individuen geen Cookies toestaan, dan verwerkt Sidekick het IP adres niet. (Zie sectie 6. Hoe Sidekick omgaat met Cookies).

1.2. Ontvangers, gegevensopslag en gegevensbewaring met betrekking tot accountregistratie

We gebruiken de Google Cloud SQL-service om uw registratiegegevens op te slaan. De rol van Google is beperkt tot het opslaan van informatie namens ons; Google gebruikt de informatie niet voor andere doelen.

We slaan uw informatie op met behulp van de Google Cloud SQL-service totdat u uw Sidekick-account verwijdert of twee jaar inactief bent.

De registratiegegevens worden opgeslagen met Google Cloud SQL, waarvan de databases zich in de EU bevinden. 

Sidekick gebruikt Twilio om sms-berichten te sturen naar internationale telefoonnummers, maar Nova stuurt sms-berichten naar IJslandse telefoonnummers.

2. Uitgaande tekstberichten (SMS)

2.1. Aanmelden

Als u de relevante informatie voor aanmelding hebt ingevoerd, ontvangt u een sms-bericht met een link om de Sidekick-applicatie te downloaden. Die link geeft u toegang tot het relevante programma binnen de applicatie.

3. Rechtsgrondslag voor het verwerken van persoonsgegevens

De persoonsgegevens hierboven vermeld onder 1.1. en 2.1. worden verwerkt op basis van uw legitieme belangen.

4. Bescherming van persoonsgegevens

SidekickHealth neemt voorzorgsmaatregelen, waaronder administratieve, technische en fysieke maatregelen, om uw persoonsgegevens te beschermen tegen verlies, diefstal en misbruik, evenals tegen onbevoegde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging. We slaan de persoonsgegevens die u verstrekt versleuteld op, op computerservers die zich in beschermde faciliteiten bevinden. We beperken de toegang tot persoonsgegevens tot onze werknemers, opdrachtnemers en vertegenwoordigers die toegang moeten krijgen om onze diensten en de applicatie te beheren, ontwikkelen of verbeteren.

Wanneer u gevoelige persoonsgegevens invoert in de toepassing, coderen we de overdracht van dergelijke gegevens met behulp van Secure Socket Layer-technologie. We passen algemeen aanvaarde normen toe om de persoonsgegevens die aan ons worden verstrekt te beschermen, zowel tijdens de overdracht als na ontvangst.

5. Uw rechten als gebruiker van de Sidekick-website

Als u uw toestemming hebt gegeven voor het verwerken van bepaalde persoonsgegevens, dan hebt u het recht om uw toestemming wanneer dan ook in te trekken overeenkomstig de wetgeving inzake gegevensbescherming. Dit recht is niet van toepassing op de legitimiteit van de gegevensverwerking die werd uitgevoerd voordat u uw toestemming introk. U geniet ook andere rechten, zoals het recht op toegang tot uw gegevens, het recht om onjuiste of misleidende informatie over u te laten corrigeren, het recht om uw persoonsgegevens te laten verwijderen, het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, het recht om bezwaar te maken en uw recht op gegevensoverdracht. Houd er rekening mee dat sommige van uw rechten onderworpen kunnen zijn aan bepaalde voorwaarden.

Gebruikers zijn nooit verplicht om persoonsgegevens te verstrekken. Het gevolg van het niet verstrekken van persoonsgegevens is dat de gebruiker de applicatie en alles wat deze te bieden heeft niet volledig kan benutten.

6. Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst door websites die u bezoekt. Ze worden veel gebruikt om websites te laten werken of efficiënter te laten werken en informatie te verstrekken aan de eigenaars van de site.

6.1. Noodzakelijke cookies

Sommige cookies zijn nodig om de kernfunctionaliteit te bieden. Zonder deze cookies functioneert de website niet naar behoren; ze zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet worden uitgeschakeld.

Naam Hostnaam Pad Vervaldatum  
cookieToestemming .sidekick.health / 365 dagen  
Wordt door deze site gebruikt om informatie op te slaan over het feit of bezoekers al dan niet toestemming hebben gegeven voor het gebruik van de op de site gebruikte categorieën cookies.
cookieInstellingen .sidekick.health / 365 dagen  
Wordt door deze site gebruikt om informatie op te slaan over het feit of bezoekers al dan niet toestemming hebben gegeven voor het gebruik van de op de site gebruikte categorieën cookies.
VISITOR_INFO1_LIVE .youtube.com / 180 dagen Derde partij
Een cookie die YouTube instelt om uw bandbreedte te meten om te bepalen of u de nieuwe of de oude spelerinterface krijgt.

6.2. Analytische cookies

Analytische cookies helpen ons om onze website te verbeteren door informatie over het gebruik ervan te verzamelen en te rapporteren.

6.2.1 Google AdSense en AdWords

Deze website maakt gebruik van de online advertentietool Google Adsense- en Google AdWords-diensten die door Google worden aangeboden. In deze context wordt de zogenaamde ‘conversion-tracking’ gebruikt. De cookie voor het bijhouden van de conversie wordt ingesteld wanneer een gebruiker op een Google-advertentie klikt. Deze cookies worden na 365 dagen uitgeschakeld en worden niet gebruikt voor persoonlijke identificatie. Als deze cookie nog niet vervallen is wanneer de gebruiker bepaalde pagina’s van SidekickHealth bezoekt, dan zullen Google en SidekickHealth weten dat de gebruiker op een specifieke advertentie heeft geklikt en naar die pagina is gegaan. Elke klant van Google Adwords ontvangt een anonieme individuele cookie. Daarom kunnen cookies niet worden gevolgd op de websites van verschillende Google AdWords-klanten. De informatie die via de conversiecookie wordt verzameld, dient om statistieken voor Google AdWords te genereren. Google AdWords-klanten kunnen het totale aantal gebruikers bijhouden dat op advertenties klikt die gemarkeerd zijn voor het bijhouden van conversies. De verzamelde en geëvalueerde gegevens blijven echter anoniem en de identiteit van de gebruiker kan niet worden getraceerd. Gebruikers die niet willen deelnemen aan conversion-tracking kunnen de cookies die op hun apparaat zijn opgeslagen gemakkelijk verwijderen via hun browser. Deze gebruikers worden niet opgenomen in de statistieken voor het bijhouden van conversies.

6.2.2 Mouseflow

Deze website maakt gebruik van Mouseflow: een tool voor websiteanalyse met sessiereplay, heatmaps, trechters, formulieranalyse, feedbackcampagnes en vergelijkbare functies/functionaliteit. Mouseflow kan uw klikken, muisbewegingen, scrollen, formulierinvulling (toetsaanslagen) vastleggen in niet-uitgesloten velden, bezochte pagina’s en inhoud, tijd op de site, browser, besturingssysteem, apparaattype (desktop/tablet/telefoon), schermresolutie, bezoekerstype (eerste keer/terugkerende bezoeker), verwijzer, geanonimiseerd IP-adres, locatie (stad/land), taal en soortgelijke metagegevens. Mouseflow verzamelt geen informatie op pagina’s waar het niet is geïnstalleerd, en volgt of verzamelt geen informatie buiten uw webbrowser. Als u zich wilt afmelden, kunt u dit doen op https://mouseflow.com/opt-out. Als u een kopie van uw gegevens wilt verkrijgen, een correctie wilt aanbrengen of uw gegevens wilt laten wissen, neem dan eerst contact met ons op of, als secundaire optie, neem contact op met Mouseflow via privacy@mouseflow.com.

Zie voor meer informatie het Privacybeleid van Mouseflow. Voor meer informatie over Mouseflow en AVG.

Naam Hostnaam Pad Vervaldatum  
_ga .sidekick.health / 365 dagen  
Bevat een unieke identificatiecode die door Google Analytics wordt gebruikt om vast te stellen dat twee verschillende hits tijdens browsersessies aan dezelfde gebruiker toebehoren.
_ga_Z20XETDWEX .sidekick.health / 365 dagen  
Bevat een unieke identificatiecode die door Google Analytics wordt gebruikt om vast te stellen dat twee verschillende hits tijdens browsersessies aan dezelfde gebruiker toebehoren.
_gcl_au .sidekick.health / 365 dagen  
Gebruikt door Google AdSense en Google AdWords om te experimenteren met advertentie-efficiëntie op websites die hun diensten gebruiken.
mf_initialDomQueue .sidekick.health / Sessie Lokale opslag
Registreert gegevens over het websitegedrag van bezoekers. Dit wordt gebruikt voor interne analyse en website-optimalisatie.
mf_transmitQueue .sidekick.health / Sessie Lokale opslag
Verzamelt gegevens over de navigatie en het gedrag van de gebruiker op de website. Dit wordt gebruikt om statistische rapporten en heatmaps samen te stellen voor de eigenaar van de website.
mf_user .sidekick.health / 90 dagen Lokale opslag
Deze cookie bepaalt of de gebruiker een terugkerende of nieuwe bezoeker is. Dit gebeurt eenvoudigweg met een ja/nee-schakelaar – er wordt geen verdere informatie over de gebruiker opgeslagen. Deze cookie blijft 90 dagen geldig.

 


6.3. Marketingcookies

Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen op websites zodat uitgevers relevante advertenties kunnen tonen.

Naam Hostnaam Pad Vervaldatum  
_fbp .sidekick.health / 90 dagen  
Facebook Pixel first-party reclamecookie. Wordt gebruikt door Facebook om bezoeken over websites heen te volgen om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime biedingen van derde adverteerders.
fr / 90 dagen Derde partij
Facebook Pixel first-party reclamecookie. Wordt gebruikt door Facebook om bezoeken over websites heen te volgen om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime biedingen van derde adverteerders.
c_user/xs/wd/spin/sb / 90 dagen Derde partij
Wordt gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime biedingen van derde adverteerders.

7. Naam en contactgegevens van SidekickHealth

SidekickHealth ehf.

Org. no 680912-1490

Vallakór 4, 

203 Kópavogur,

Iceland

E-mailadres: contact@sidekickhealth.com

8. Functionaris voor gegevensbescherming

Als u nog vragen hebt over hoe SidekickHealth omgaat met uw persoonsgegevens, of als u uw rechten wilt uitoefenen, dan kunt u contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming:

E-mailadres: 

privacy@sidekickhealth.com

9. Recht om een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit

Als u twijfels hebt over de rechtmatige behandeling van uw persoonsgegevens door SidekickHealth, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de regelgevende instantie.